Acasa MagazinLife Paris Hilton, data in judecata pentru 35 de milioane de dolari din cauza unor mese

Paris Hilton, data in judecata pentru 35 de milioane de dolari din cauza unor mese

scris de Ziua Veche
2 afisari

 Paris Hilton a fost data in judecata de o companie specializata in fabricarea extensiilor de par, care solicita plata unor daune de 35 de milioane de dolari, acuzand-o pe starleta americana ca a purtat mesele unei firme concurente, in anul 2008, informeaza accesshollywood.com.

Compania Hairtech International Inc. solicita daune de 35 de milioane de dolari, de 10 ori mai mult decat suma cu care a fost platita Paris Hilton, care a fost vazuta la o petrecere, in 2008, purtand extensii fabricate de o firma concurenta.

 

Compania americana sustine, totodata, ca Paris Hilton a lipsit de la o petrecere organizata special pentru a promova acele mese, deoarece se afla la inchisoare, in anul 2007, cauzandu-i pierderi de 6,6 milioane de dolari. In 2007, Paris Hilton a petrecut 23 de zile in inchisoare, dupa ce a fost retinuta de doua ori de politia americana conducand fara permis, intr-o perioada in care se afla in regim de eliberare conditionata, dupa ce fusese acuzata de conducere neglijenta.

Justitia americana urmeaza sa analizeze cazul si sa decida suma pe care Paris Hilton va trebui sa o plateasca, daca se va dovedi ca starleta americana este vinovata.

Paris Hilton, mostenitoarea celebrului lant hotelier, a fost data in judecata si de o companie de film de la Hollywood, in 2008, pe motiv ca nu si-a indeplinit sarcinile legate de promovarea unui film in care a jucat, „National Lampoon’s Pledge This!”. Paris a interpretat rolul principal in comedia „National Lampoon’s Pledge This!”, regizata de ea, a carei actiune se petrece intr-un colegiu din Statele Unite.

Hilton a vrut sa prezinte pelicula in cadrul Festivalului de la Cannes din mai 2005, insa a anuntat ca a ratat premiera filmului din cauza divergentelor cu producatorii in privinta scenelor de nuditate din acesta. Worldwide Entertainment Group Inc a intentat un proces impotriva mostenitoarei lantului hotelier Hilton, la Tribunalul din Miami (locul in care a fost filmata pelicula, n.r.), motivand ca Paris a primit un milion de dolari pentru „serviciile actoricesti” si pentru „promovare si publicitate rezonabile”.

Un judecator american a decis ca starleta nu va trebui sa plateasca daune de 8,3 milioane de dolari, asa cum au cerut producatorii acestui film, ce a rulat in doar 20 de cinematografe americane, urmand sa se pronunte printr-o decizie viitoare asupra sumei pe care Paris Hilton va trebui sa o plateasca.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult