Acasa MagazinLife Pe 16 martie 2012, Romanii au talent la karate si sculptură în gheaţă

Pe 16 martie 2012, Romanii au talent la karate si sculptură în gheaţă

scris de Z.V.
14 afisari

Editia de astazi, 16 martie a show-ului “Romanii au talent” va creste cu siguranta tensiunea telespectatorilor ProTV. Demonstratia unui grup de karatisti din Cluj a facut-o pe Andra sa stea cu mainile la ochi in cea mai mare parte a numarului lor.

Romanii au talent din 16 martie 2012

Nu a fost o simpla demonstratie de forta, ci si o lectie de concentrare. Punctul culminant a fost reprezentat de momentul in care un mar aflat pe abdomenul unuia dintre concurenti a fost taiat cu sabia. Tensiunea a fost la fel de mare si atunci cand unul dintre concurenti a taiat castravetele pe care un altul il sprijinea cu barbia de piept!

Din cea de-a cincea editie a show-ului nu lipsesc nici divergentele intre jurati. Andra si Mihai Petre vor avea o discutie aprinsa in privinta unei concurente de numai 11 ani. Desi Mihai este de parere ca numarul ei nu are nimic special, Andra sustine ca fetita are o voce nemaipomenita pentru varsta ei, mai mult este noua Maria Tanase a Romaniei. Ramane ca Andi Moisescu sa decida daca aceasta va merge sau nu in etapa urmatoare.

Asa cum era de asteptat, Andra a avut parte de o primire nemaipomenita in Ardeal. Unul dintre concurentii care au urcat pe scena de la Cluj a tinut sa-i ofere acesteia un trandafir inainte de a-si incepe numarul. Editia show-ului “Romanii au talent” din aceasta vineri a pregatit o noua runda de surprize si talente neasteptate: vor urca pe scena sculptori in gheata si in fructe, instrumentisti, acrobati, biciclisti dar si multe alte surprize!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult