Acasa MagazinLife Pe cine vrea Britney Spears sǎ vadǎ purtȃnd lenjeria creatǎ de ea

Pe cine vrea Britney Spears sǎ vadǎ purtȃnd lenjeria creatǎ de ea

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Britney Spears a lansat recent o linie de lenjerie intimǎ denumitǎ „The Intimate Britney Spears” și a nominalizat douǎ persoane pe care ar dori sǎ le vadǎ purtȃndu-i creațiile.

Pe cine vrea Britney Spears sǎ vadǎ purtȃnd lengeria creatǎ de ea (foto:starcasm.com)

Pe cine vrea Britney Spears sǎ vadǎ purtȃnd lengeria creatǎ de ea (foto:starcasm.com)

Britney vede colecția sa ca fiind potrivitǎ pentru prințese, prima pe lista sa fiind ducesa de Cambridge Kate Middleton.”Mi-ar plăcea să o văd pe Kate purtând lenjeria creată de mine”, a declarat solista în vârstă de 32 de ani. „Ar fi minunat. Am să-i trimit câte un articol din fiecare model, așa că va avea de unde alege”, a adǎugat Britney cȃnd a lansat colecția la Londra. De asemenea, Britney Spears a precizat că și-ar dori și ca fosta solistǎ de la No Doubt, Gwen Stefani, să-i poarte creațiile. „Aș vrea să o văd pe Gwen Stefani pe post de model al colecției mele.”, ȋntrucȃt „Este o tipă foarte cool și sexi”.

Britney Spears și-a lansat recent colecția de lenjerie intimă „The Intimate Britney Spears„, cu ocazia Săptămânii Modei de la New York, explicând presei că se gândește la lansarea unei astfel de linii de cel puțin 10 ani. Cântăreața și-a luat timpul necesar pentru a realiza colecția și a fost foarte implicată în procesul de design și creație. „Este foarte romantică, foarte vintage, în culori estompate. Sunt foarte încântată… A luat un an și jumătate realizarea. Am fost foarte implicată”, a povestit ea, potrivit Agerpres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult