Acasa MagazinLife Pe Ţeavă: Cătălin Căţoiu, consilierul de imagine al lui Ungureanu

Pe Ţeavă: Cătălin Căţoiu, consilierul de imagine al lui Ungureanu

scris de Marius Bâtcă
44 afisari

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu îl vrea consilier pe probleme de imagine pe actorul Cătălin Căţoiu, zis Ţeavă. De altfel, actorul nu este la primul săau contact cu Executivul. El a prins pe ţeavă şi mandatul de prim-ministru al lui Petre Roman.

Catalin Catoiu (acasatv.ro)

Catalin Catoiu (foto: acasatv.ro)

Deşi nu au bătut palma, Ungureanu şi Căţoiu au mers deja împreună la Forumul IMM-urilor şi la prezentarea raportului de activitate a Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor, actorul, declarând, pentru Mediafax, că doreşte să vadă despre ce este vorba şi care îi vor fi atribuţiile.

„Primul-ministru are o imagine foarte bună, iar eu, dacă voi prelua această funcţie, fac tot ce trebuie ca să o conserv”, a precizat Cătălin Căţoiu.

Poreclit de prieteni încă din copilărie „Ţeavă„, Cătălin Căţoiu, în vârstă de 50 ani, a mai lucrat cu Ungureanu, ca şi cameraman, la Ministerul Afacerilor Externe.

În anii ’70, Căţoiu a fost membru al formaţiei de muzică Progresiv ABC, iar din 2003 a cântat în formaţia VH 2.

În 1981 a fost cameraman la TVR, apoi a devenit director de imagine la televiziunea naţională, dar a lucrat şi în Guvern, în mandatul de premier al lui Petre Roman.

Muzician şi actor de filme şi telenovele, Cătălin Căţoiu a fost distribuit într-un rol secundar din filmul „Supravieţuitorul” regizat de Sergiu Nicolaescu. Cea mai recentă apariţie este în rolul unui medic ginecolog în telenovela „Iubire şi Onoare”, precum şi în serialul „Pariu cu viaţa”. El apare şi în noul film regizat de Sergiu Nicolaescu, „Ultimul corupt din România”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult