Acasa MagazinLife Pentru a invata engleza, Vladimir Putin s-a apucat de cantat

Pentru a invata engleza, Vladimir Putin s-a apucat de cantat

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Premierul rus Vladimir Putin a declarat într-un interviu recent, acordat în emisiunea prezentată de Larry King, că încearcă să îşi îmbunătăţească nivelul cunoştinţelor de engleză şi că, în acest scop, a învăţat câteva cântece pe care le interpretează în această limbă, informează portalul en.rian.ru, citat de Mediafax.


Întrebat de Larry King dacă se simte pregătit să susţină un discurs în public în limba engleză, Putin a declarat: „Engleza mea este foarte proastă. Aş face bine să fiu precis şi să nu fac nicio greşeală în conversaţia cu tine. Profesorul meu m-a învăţat câteva cântece în engleză, pe care am început să le cânt. Nu seamănă cu un curs de engleză, ci mai mult cu o joacă”, a declarat premierul Putin. Vladimir Putin a declarat, totodată, că va încerca să discute în limba engleză cu Larry King, cu ocazia unei vizite viitoare pe care jurnalistul american o va face la Moscova. „Desigur, înţeleg destul de mult. În orice caz, aceste lecţii de engleză îmi oferă şansa de a comunica cu colegii mei fără ajutorul unui interpret, într-o atmosferă informală”, a adăugat premierul rus.

0 comentariu

ponta ala mare-sarbu 22-09-2010 - 17:01

Afara de Urbos cel scarbos, cine poate contrazice cu idei corecte ce a zis Marinaru?

urbos 22-09-2010 - 17:23

Presupun ca daca Ceausescu spunea ca tara e in cacat, la cat esti de vierme ai fi argumentat identic, aplaudand apoi nebunul.
Asa ca, hai sictir si treci de-o fute pe ma-ta in cosciug, ca-i hamesita saraca. A trecut prea mult timp de la violul „marinarului” asupra ma-tii (altfel nu cred ca l-ai apara atata.

sobru 22-09-2010 - 19:19

cand vii sa o iei pe scroafa de ma-ta de suib mine ca guita si grohaie de mult timp.M-am saturat de cateaua asta de ma-ta.Hai.Vino si ia-o de sub mine.cand vii sa ma rogi sa ma cac in gura ta de vierme.Pa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult