Acasa MagazinLife Pentru când se amână lansarea filmului cu Batman şi Superman VIDEO

Pentru când se amână lansarea filmului cu Batman şi Superman VIDEO

scris de M.I.
0 afisari

Studioul Warner Bros. a anunțat vineri că a amânat cu aproape un an, pentru mai 2016, data oficială de lansare a filmului care îi va aduce împreună pe supereroii Superman și Batman și al cărui titlu nu a fost încă stabilit.

Se amână lansarea filmului cu Batman şi Superman

Continuarea la filmul cu Superman de anul trecut, ‘Man of Steel’, care s-a bucurat de un mare succes, a fost dezvăluită în iulie la Convenția Comic-Con de către regizorul Zack Snyder, care a spus că cei doi supereroi se vor confrunta în același film.

Warner Bros., unitate a Time Warner Inc, a precizat într-un comunicat că a fost nevoit să amâne data lansării pentru a le permite „realizatorilor să-și pună în aplicare pe deplin viziunea, dată fiind natura vizuală complexă a poveștii”.

Decizia a fost luată după ce startul producției a fost mutat în al doilea trimestru din acest an, a precizat Warner Bros.

Lansarea filmului cu cei doi supereroi fusese programată inițial pentru 17 iulie 2015, iar Warner Bros. a informat că în acea perioadă va lansa un film cu aventurile lui Peter Pan, al cărui titlu nu a fost încă decis.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult