Acasa MagazinLife Pepe a pus Poliţia pe urmele Oanei Zăvoranu

Pepe a pus Poliţia pe urmele Oanei Zăvoranu

scris de L.M.
5 afisari

Pepe a depus luni o plângere la poliţie împotriva soţiei sale, Oana Zăvoranu.

Pepe vrea un miliard de la Oana ZavoranuCântăreţul a dat-o pe Oana şi în judecată. „Am cerut daune de un miliard, pe care-l voi dona. Tot ce înseamnă daune, ce voi câştiga pentru că mi s-a adus, clar, prejudiciu de imagine. Am fost făcut homosexual, ţigan, jigodie, hoţ. Şi lista poate continua. Ciorditor, în toate felurile. O dau în judecată şi banii îi donez. Eu am făcut-o soţie pe Oana, am făcut-o nevastă, doamnă respectabilă pentru o bună perioadă de timp. Până când m-am hotărât să plec de acasă”, a declarat Pepe, după ce a depus plângerea la Poliţie.

1 comentariu

Didos 28-03-2011 - 17:53

Cum e turcul si pistolul,sau mai pe romaneste : cum e sacul si peticul ! Nu inteleg deloc ,dar deloc, cine sunt aceste personaje ,ce merite au ,de se bucura de atata atentie !!?? Niste neica nimeni , care s-au hotarat sa divorteze. Parca n-au mai divortat si altii.Despre calitatea lor umana ,ce sa mai vorbim. Vai de mama lor ! sa-i lasam in mizeria lor morala si in plata Domnului !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult