Acasa MagazinLife Peritonită. Sergiu Nicolaescu, operat la Elias

Peritonită. Sergiu Nicolaescu, operat la Elias

scris de L.M.
14 afisari

Sergiu Nicolaescu a fost operat vineri laparoscopic de peritonită, la Spitalul Elias, intervenţia chirurgicală fiind impusă de evoluţia clinică din ultimele 24 de ore, în contextul afecţiunii digestive cronice benigne cunoscute, a anunţat vineri purtătorul de cuvânt al spitalului, Valentin Calu.

sergiu-nicolaescu

Peritonită. Sergiu Nicolaescu, operat la Elias

„Intraoperator a fost descoperită o peritonită localizată cu punct de plecare apendicular, care a fost rezolvată laparoscopic. Intervenţia chirurgicală a decurs fără incidente, pacientul fiind transferat în compartimentul postoperator pentru continuarea îngrijirilor”, se arată într-un comunicat de presă al spitalului.

Spitalul Elias preciza, în urmă cu o zi, că Sergiu Nicolaescu a fost internat miercuri, pentru o afecţiune digestivă cronică cunoscută şi urmează tratamentul medicamentos corespunzator.

2 comentarii

BULA 29-12-2012 - 06:26

Stie cam multe despre lovitura de stat din ’89, asa ca cineva il va ajuta sa dea coltul, cum au facut si cu Teoctist. Daca eram in locul lui, nu apelam la medicii din Romania si nici de la Viena (astia se ocupa cu lichidarile la comanda).

Tache 29-12-2012 - 11:31

Va muri rapidissimo. Septicemie de la o cadere pe ghiata ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult