Acasa MagazinLife Peste 40:000 de bilete vândute în 30 de secunde – vezi cine a reuşit performanţa

Peste 40:000 de bilete vândute în 30 de secunde – vezi cine a reuşit performanţa

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Cântăreţul canadian Justin Bieber a reuşit să epuizeze biletele la cele peste 40 de spectacole din „Believe Tour” în mai puţin de o oră, tichetele la cele două show-uri din New York, care vor avea loc la Madison Square Garden, cumpărându-se în 30 de secunde.

Justin Bieber a vandut peste 40.000 de bilete in 30 de secunde

Starul pop, Justin Bieber, în vârstă de doar 18 ani, a reuşit să vândă toate biletele la turneul „Believe Tour”, pe care îl va susţine între 29 septembrie 2011 şi 26 ianuarie 2012 în America de Nord, în mai puţin de 1 oră. Conform unei informaţii apărute pe twitter biletele de la concertele din New York, în celebrul Madison Square Garden, care vor avea loc la sfârşitul lunii noiembrie au fost cumpărate în mai puţin de 30 de secunde, pentru fiecare concert fiind puse în vânzare 20.000 de bilete.

Managerul lui Justin Bieber, Scooter Braun a anunţat pe twitter că nu i-a venit să creadă când a aflat de rapiditatea cu care s-au epuizat biletele pentru turneul Believe Tour. Totodată, acesta a anunţat că promite că spectacolele acestui turneu vor fi la fel de „epice” pe cât se lasă aşteptate şi a mulţumit tuturor fanilor canadianului. Până în prezent Justin Bieber a scos două albume, „My world 2.0” în 2010 şi „Under the Mistletoe” în 2011, acesta urmând să lanseze „Believe” pe 19 iunie 2012, cu 3 luni înainte de începutul turneului cu acelaşi nume.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult