Acasa MagazinLife Petru Mircea: Madalina a refuzat sa mearga la psiholog

Petru Mircea: Madalina a refuzat sa mearga la psiholog

scris de Ziua Veche
3 afisari

„Am fost singurul om care i-a putut patrunde si in suflet. Asa se intampla cu suflete pereche”, a spus Petru Mircea, sotul Madalinei Manole, intr-o editie speciala a „Stirilor Pro TV”, precizand ca „adevarul va iesi la lumina si lumea, probabil, va intelege perfect ce s-a intamplat in sufletul ei”, insa Magduta (Madalina Manole, n.r.) nu si-ar dori sa vorbeasca el foarte mult despre aceste lucruri in momentul de fata. El a mai spus ca „gura lumii se grabeste”: „Sunt multe guri care vorbesc prostii si spun pe ele minciuni urate”.


 

Raspunzand unei intrebari referitoare la motivul care a facut-o pe Madalina Manole sa se sinucida, Petru Mircea a raspuns: „O anumita neimplinire”. El a mai spus ca Madalina Manole avea „niste stari ciudate”, din care isi revenea de fiecare data.

„Cam la trei zile se stingea toata starea asta. Avea niste stari ciudate ce apareau in mijlocul saptamanii, brusc, se stingeau usor usor si era acelasi suflet cald si zambitor si intelegator. Spunea mereu ca vede toata dragostea cu care este inconjurata, dar ca asa simte ea ca pentru a ne fi noua mult mai bine, ea trebuie sa ne vegheze din alta parte si innebuneam efectiv cand auzeam asta. Nu doresc nimanui”, a spus Petru Mircea, precizand ca nu stie ce ar fi putut provoca trairile acestea.

Vorbind despre ziua care a precedat sinuciderea sotiei sale, Petru Mircea a spus ca nu a prevestit nimic. „in ziua dinaintea tragediei… n-am prevestit absolut nimic din ceea ce avea sa urmeze. De fiecare data am izbutit sa reparam starile astea, sa o ajutam sa-si gaseasca echilibrul”, a afirmat el, precizand ca inainte de a merge acasa au mers impreuna intr-un complex comercial.

In legatura cu noaptea in care a murit Madalina Manole, Petru Mircea a spus: „Noi am mers impreuna la culcare. Ceva i-a deturnat atentia de la bucurii. Avea, saracuta, convingerea ca, daca ne lasa, noi vom fi mai fericiti si ea ne va veghea”.

El a mai afirmat ca a vorbit cu tot felul de oameni, medici, psihologi. „Ei banuiau ca sunt tot felul de stari (…) Toata lumea a incercat sa o lamureasca sa mearga la un psiholog”, a spus Petru Mircea, precizand insa ca Madalina Manole nu a vrut sa mearga la un psiholog sau la alti medici specializati, pentru ca „ea nu delira, ea gandea limpede”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult