Acasa MagazinLife Pictorial Tabu: Dana Săvuică a pozat sexy împreună cu fiica sa Julie

Pictorial Tabu: Dana Săvuică a pozat sexy împreună cu fiica sa Julie

scris de L.M.
60 afisari

Un pictorial tabu: Mamă şi fiică au pozat în iposteze sexy. Este vorba despre Dana Săvuică şi fiica ei, Julie, care au apărut în revista Tabu.

Pictorial Tabu - Dana Savuica a pozat sexy impreuna cu fiica sa Julie

Pictorial Tabu - Dana Savuica a pozat sexy impreuna cu fiica sa Julie

„Este destul de ciudat dar a fost o experienţă fantastică. Mai ales că eu am fost uşor intimidată de ideea asta”, a declarat Dana Săvuică, atunci când a fost întrebată de reporterii Tabu, cum a fost când a pozat senzual împreună cu fiica ei în vârstă de 18 ani.

La rândul ei, Julie suţine că „senzualitatea nu are nimic de a face cu vulgaritatea şi ar trebui să fie o calitate prezentă în orice femeie. Reprezintă, deci, un lucru cât se poate de normal şi nu mă face să mă simt în niciun fel intimidată”.

„Pot să spun că ideea pictorialului este inedită, nu am mai văzut acest concept realizat până acum şi cred că va stârni multe comentarii, daca nu chiar controverse”, a continuat fiica Danei Săvuică.

1 comentariu

Chris P. 21-05-2012 - 22:15

daca domnisoara nu a mai vazut acest „concept” nu inseamna ca ele sunt deschizatoare de drumuri. nu au inventat ele roata si nici primele care au aparut in astfel de „ipostaze”. dar deh, de ce sa nu facem un pic de publicitate?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult