Acasa MagazinLife Pippa Middleton la Roland Garros

Pippa Middleton la Roland Garros

scris de L.M.
3 afisari

Pippa Middleton participă la turneul de la Roland Garros şi este răsfăţata organizatorilor. Sora ducesei de Cambridge a petrecut timp în compania lui Xavier Peugeot, a cărui companie sponsorizează turneul de tenis.

pippa_la_roland_garrosPippa Middleton a fost fotografiată alături de Xavier Peugeot, stră-strănepotul unuia dintre fondatorii companiei auto, Armand. Xavier Peugeot este director de marketing şi comunicaţii al companiei, scrie dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Sora lui Kate Middleton a primit din partea directorului Peugeot o carte ce ilustrează istoria de 200 de ani a companiei producătoare de maşini. Pippa, care conduce un BMW Z4, a părut încântată de cadou.

O sursă din cadrul Peugeot a declarat că Pippa a fost invitată la Roland Garros de către un prieten care participă la secţiunea VIP a turneului, găzduită de Xavier.

„Odată ce şi-au dat seama cine este, Pippa a fost prezentată mai multor oameni influenţi. Pentru că este un oaspete distins, Xavier i-a dăruit un cadou care marchează bicentenarul firmei”, a declarat sursa.

Organizatorii turneului de tenis sunt conştienţi de publicitatea pe care Pippa le-o aduce, aşa că o promovează.

Ştirea participării Pippei la competiţia de la Rolad Garros a fost anuntaţă în programul oficial al turneului cu titlul: „Pippa la Roland” Senzaţie!”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult