Acasa MagazinLife Pippa Middleton pe schiuri la maraton FOTO

Pippa Middleton pe schiuri la maraton FOTO

scris de Șt. C
5 afisari

Pippa Middleton, cumnata prinţului William al Marii Britanii, al doilea ca succesiune la tron, a fost printre cei 15.800 de schiori care au luat duminică startul în cursa de la Vasaloppet, cel mai lung maraton de schi, disputat pe o distanţă de 90 de km în vestul Suediei.

Pippa Middleton pe schiuri la maraton

Pippa participă la cursă alături de fratele său James, în scopul de a colecta fonduri pentru asociaţia de caritate Magic Breakfast, orientată spre problemele copiilor, transmite Agerpres. Vasaloppet, ‘cursa lui Vasa‘ în suedeză, organizată pentru prima dată în 1922, poartă acest nume în memoria regelui Gustaf I de Vasa, care a reuşit să scape din faţa invaziei armatei daneze din 1521 pe schiuri. Actualul monarh al dinastiei Vasa, Carl al XVI-lea Gustaf, a participat la maratonul de schi de la Vasaloppet în 1977, terminându-l în 8 ore, 12 minute şi 41 de secunde.
Recordul cursei a fost înregistrat în 1998 de compatriotul regelui, Peter Goeransson, cu 3 ore, 38 de minute şi 57 de secunde.

Pippa Middleton (foto;people.com)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult