Acasa MagazinLife Pisicopterul olandez: Vaci gonite cu pisca moartă cu elice VIDEO

Pisicopterul olandez: Vaci gonite cu pisca moartă cu elice VIDEO

scris de L.M.
51 afisari

Un olandez ciudat (n.a. – există şi altfel de olandezi?) şi-a dotat cu elice pisica moartă, după ce a împait-o, şi s-a distrat gonind vacile de pe o păşune.

pisicopter orvillekopter

Pisicopterul olandez: Vaci gonite cu pisca moartă cu elice

Pisicopterul – sau Orvillkopterul, după numele motanului – a provocat reacţii virulente, pe YouTube, unde au fost postate imaginile video.

Inventatorul olandez Bart Jansen a ţinut să precizeze că intenţionează să construiasă un aparat de zbor mai mare, pentru ca picopterul să se poată înălţa şi mai sus. Motanul Orville a murit călcat de o maşină, susţine Janse.


4 comentarii

urbos 05-06-2012 - 21:24

Asa a zburat si ma-sa lu mache, de-a cazut comunismu.

Chris P. 07-06-2012 - 21:15

la moartea lui, inventatorul probabil va pati acelasi lucru. va fi impaiat si dotat cu elice si motor. astfel va fi intr-adevar un olandez zburator.

ValVerde 07-06-2012 - 21:18

Ihi…o sa-l impaieze urmasii motanului…si asa se inchide cercul.

PS Si Cercul nostru ar trebui impaiat si facut sa zboare.

Dorin C. 08-06-2012 - 01:30

Nu stiu ce se intimpla cu olandezii astia de vin cu tot felul de prostii si minciuni. Ii credeam oameni mai seriosi. Cu citeva luni in urma a aparut pe net olandezul ala zburator si mincinos. Si ZV i-a inclus video-ul in website-ul lor. Cind te uitai la video, jurai ca chiar a reusit sa zboare cu aripile alea, ca dupa doar doua zile sa recunoasca in direct la televiziunea olandeza, falsitatea filmuletului, care a fost de fapt prelucrat de prietenii lui cu tehnologia C.G.I., aceeasi cu care Hollywood-ul produce efectele speciale in filmele lor.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult