Acasa MagazinLife Playboy întârzie întoarcerea la închisoare a lui Lindsay Lohan

Playboy întârzie întoarcerea la închisoare a lui Lindsay Lohan

scris de L.M.
2 afisari

Lindsay Lohan a reuşit să obţină o amânare de o săptămână înainte de a se întoarce la închisoare pentru încă 30 de zile de pedeapsă.

lindsay_lohan_playboy

Lindsay Lohan

După ce marţi a fost condamnată la executarea a încă 30 de zile de închisoare pentru încălcări repetate ale condiţiilor de eliberare, instanţa a ţinut totuşi cont de solicitarea vedetei.Avocatul lui Lindsay Lohan, Shawn Chapman Holley, i-a solicitat judecătorului Stephanie Sautner o săptămână în plus de libertate pentru actriţă. Astfel încât aceasta să poată respecta contractul în valoare de 1 milion de dolari semnat cu Playboy.

Actriţa este aşteptată la centrul de detenţie până, cel târziu, la 9 noiembrie, transmite Agerpres. Jayde Nicole, fostă Playmate of the Year, a comentat nu fără ranchiună, pe marginea contractului pantagruelic obţinut de Lindsay din partea Playboy, susţinând că pentru o astfel de sumă pozele actriţei ar trebui să fie extrem de explicite.

„Dacă primeşte un milion de dolari atunci aş vrea să văd chestii pe care nu le-am mai văzut niciodată într-un pictorial Playboy„, a comentat ea. Pictorialul lui Lindsay Lohan urmează să fie publicat în numărul pe luna ianuarie al revistei Playboy.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult