Acasa MagazinLife Playboy si-a lansat un site care poate fi accesat si de la serviciu

Playboy si-a lansat un site care poate fi accesat si de la serviciu

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Playboy a prezentat marti „The Smoking Jacket”, o noua pagina web creata pentru cei care doresc sa aiba acces la continutul publicatiei erotice de la birou, fara sa se teama ca vor fi surprinsi ca admira trupuri goale, transmite Efe.


Portalul a fost prezentat, prin intermediul unei inregistrari video, de fondatorul Playboy, Hugh Hefner, care – imbracat cu obisnuita sa creatie vestimentara care da si numele paginii web, a sustinut ca acesta este – alaturi de resedinta lui – „cel mai bun loc de pe planeta pentru a petrece cateva momente de relaxare”.

Dupa cum se explica si pe site-ul The Smoking Jacket, scopul principal este „de a furniza distractii atractive si inteligente pentru baieti in timpul zilei, cum ar fi de exemplu imagini cu „playmate-ul” Kimberly Phillips, care nu poarta altceva decat o jacheta”, transmite Agerpres.

Lansarea acestui portal de internet reprezinta una dintre masurile luate de Playboy pentru a incerca sa obtina mai multe vizite pe internet, domeniu in care pana acum n-a avut un succes prea mare, avand in vedere faptul ca majoritatea accesarilor pe paginile web au loc in timpul programului de munca. Pe „TheSmokingJacket.com” sunt evitate imaginile cu femei dezbracate, care pot fi accesate insa prin intermediul Playboy.com. Promovarea paginii web coincide cu luptele pentru controlul revistei la care Hefner este actionar majoritar.

0 comentariu

poate 16-09-2010 - 09:37

Poate si din cauza ca sufletul lor stie ca 90% (asa cum scrie si in text sunt romani-adica geto-daci-traci …europeni) in timp ce ei vorbesc o limba care nu e a lor si au niste obiceiuri asemenea preluate de la ocupantii vremelnici! E de meditat!

caramache 16-09-2010 - 09:58

M-as bucura sa o aiba toti bozgorii, sa scapam dracu de ei.

Rasputin 16-09-2010 - 16:55

…te credeam om serios.
Daca ai ajuns sa stergi comentariile care nu-ti convin,
rau ai ajuns…

P.S. Sau te-au platit ungurii sa spui ca in Romania sunt peste 2 milioane?
Impotriva relaitatii?

George Damian 16-09-2010 - 17:05

A fost vorba de o greseala reparata cu ajutorul Dvs pentru care va sunt recunoscator.

romeo2110 17-09-2010 - 06:24

Mai ales cand postezi pe internet.

Nu exista si nu va exista nici un caz in istorie in care un diferend interetnic sa se rezolve prin (sin)ucidere.

Soarta dupa moarte a sinucigasilor este infricosetoare. E degradant sa te bucuri de asa ceva.

Sinuciderea maghiarilor trebuie legata de cutumele cultural-educationale si de specificul religiilor lor ‘istorice’, de ideologia imperialiosta promovata de guvernele Budapestane.

Grecia, tara cu procent de 98% ortodocsi are cel mai mic procent de sinucigasi.
Pe masura ce procentul ereticilor si al necrestinilor creste, creste si procentul sinucigasilor.

AR FI FOST FOARTE UTILA O STATISTICA A SINICIDERILOR PE PAZA CREDINTELOR RELIGIOASE, PE BAZA PRACTICANTILOR CARE-SI ASUMA TRAIREA CREDINTEI LOR !

Dau la bucui 17-09-2010 - 12:13

Bozgorii se sinucid din cauza bozgoroaicelor care sint nemaipomenit de nasoale. De-aia le gurg balele dupa Transilvania romaneasca pentru ca acolo ar gasi pe ardelencele noastre, arzoaice si gata de f..iuri la orice ora din zi si din noapte. de ce spune ca ardelenii sunt inceti si molcomi? Din cauza ardelencelor care i-au d\adus in halul asta.

Ti-o dai la muie 17-09-2010 - 15:28

ca in loc sa primeasca muie de la bozgori s-a reprofilat pe jidovi si negrotei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult