Acasa MagazinLife Ploşniţele au invadat sediul ONU din New York

Ploşniţele au invadat sediul ONU din New York

scris de Ziua Veche
1 afisari

O epidemie de ploşniţe la New York a afectat două imobile ale Organizaţiei Naţiunilor Unite, care a luat măsuri pentru a le elimina, a anunţat ONU miercuri, într-un comunicat.


Aceste ploşniţe au fost localizate în mobilier de la etajele al 19-lea şi al 20-lea ale clădirii secretariatului ONU, la 15 octombrie, notează Mediafax. La 22 octombrie, alte ploşniţe au fost găsite la primul nivel al subsolului în clădirea bibliotecii ONU. Mobilierul a fost deplasat într-un loc care nu este frecventat de personalul ONU, unde va fi tratat prin fumigaţie. Nici un membru al personalului ONU nu a fost înţepat de aceşti paraziţi. “Continuăm să respectăm sfaturile avizate ale speicaliştilor noştri şi realizăm alte teste cu ajutorul câinilor special antrenaţi”, pentru a ne asigura că nu mai există ploşniţe în sediile ONU, se mai arată în comunicatul citat. Ploşniţe au fost descoperite, în ultimele luni, în locuri celebre din New York, precum Empire State Building, mari magazine ca Bloomingdale’s şi hoteluri de lux.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult