Acasa MagazinLife Pokemon Go a cuprins România. Avertismentul Poliției

Pokemon Go a cuprins România. Avertismentul Poliției

scris de M.I.
15 afisari

Parcurile şi bulevardele din Capitală sunt deja populate de zeci de pokemoni. Sunt personajele principale ale jocului Pokemon Go, abia ajuns la noi în ţară. Iar românii nu au stat mult pe gânduri.

pokemon avertisment politieCu telefonul în mână, GPS-ul şi camera video activate, tinerii au pornit în căutarea renumiţilor pokemoni.
Politia Romana incearca sa previna busculadele si accidentele rutiere produse din cauza celor care au cazut in patima jocului Pokemon Go si a lansat mesaje preventive pe pagina de pe contul de Facebook.
„Puteti gasi Pokemonii respectand, in acelasi timp, regulile de circulatie si protejandu-va pe dumneavoastra si pe cei din jur”, scrie Politia Romana pe contul de Facebook. „Acum hotii se pot apara! Ti-au spart casa din cauza ca aveai un pokemon legendar in ea”, a fost reactia unui utilizator, la mesajul politiei, in timp ce un altul a scris:”De cand cu pokemon GO am redescoperit mersul pe jos. Si nu, nu mi-au luat carnetul.”
Politia Romana vrea astfel sa previna incidente precum cele semnalate in strainatate, unde aplicatia Pokemon Go a produs busculade si chiar accidente de circulatie. Pokemon Go este un joc in care utilizatorii se deplaseaza prin oras, cu ajutorul unei harti, ca sa captureze „monstri”. Aplicatia a facut furori in lumea intreaga si tot mai multi posesori de smartphone-uri au inceput sa joace. Acest joc s-a dovedit periculos in strainatate unde a fost lansat cu cateva zile inainte de a fi prezent si in Romania.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult