Acasa MagazinLife Poliția a gǎsit droguri la casa lui Justin Bieber

Poliția a gǎsit droguri la casa lui Justin Bieber

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Poliția americană a anunțat că a găsit droguri la domiciliul din California al cântărețului Justin Bieber, în timpul unei percheziții desfășurate în cadrul unui presupus caz de vandalism.

Poliția a gǎsit droguri la casa lui Justin Bieber (foto: smh.com)

La casa lui Justin Bieber s-a găsit cocaină și s-au efectuat arestări în anturajul cântărețului, anunțase poliția dimineață. După-amiază însă afirmațiile au fost mai prudente. „Nu s-a confirmat nimic”, a declarat o purtătoare de cuvânt a poliției din Los Angeles. „Este o substanță interzisă, dar nu știm încă dacă este cocaină. Vom afla după analizele de laborator”, a adăugat Arballo. Conform altui purtător de cuvânt al poliției, citat de Los Angeles Times, ar fi vorba de drogul ecstasy.

Cântărețul canadian, aflat acasă în momentul percheziției, „nu are legătură” cu confiscarea substanței interzise, a declarat într-o conferință de presă susținută marți un membru al biroului șerifului, locotenentul Dave Thompson. Una din cele „șapte sau opt persoane” care se aflau la domiciliul lui Justin Bieber a fost reținută pentru „deținere de stupefiante”, a precizat el. Potrivit site-ului TMZ, persoana arestată ar fi rapperul Lil Za, unul din cei mai apropiați prieteni ai cântărețului canadian. Thompson a arătat că drogurile ‘se aflau la vedere când polițiștii căutau probe’ ale unui presupus act de vandalism.

Autoritățile au efectuat percheziția în urma plângerii unei vecine, care l-a acuzat pe Bieber că a aruncat cu ouă în casa ei din Calabasas (nordul orașului Los Angeles). „Percheziția a avut ca scop recuperarea imaginilor filmate de camerele de supraveghere și a oricărei alte probe ale acelui act de vandalism din 9 ianuarie 2014”, a precizat biroul șerifului într-un comunicat de presă. „Pagubele sunt evaluate de victimă la circa 20.000 dolari. Ancheta este în curs de desfășurare”, se mai menționează în comunicat.

În acest stadiu al anchetei, Justin Bieber „nu a fost nici reținut, nici disculpat”, a precizat Thompson. Anchetatorii, care au apreciat la început că aruncarea ouălor este o infracțiune, au considerat-o în cele din urmă delict de vandalism, pasibil de o pedeapsă maximă de un an de închisoare și 50.000 dolari amendă, „din cauza amplorii pagubelor”. ”Casa a suferit mari stricăciuni’, a încheiat Thompson. Justin Bieber este un obișnuit al presei mondene, în care este prezent de multe ori cu lucruri negativ. Potrivit Agerpres, printre altele, el a fost surprins în Brazilia cu prostituate sau a desenat graffiti pe pereții unor hoteluri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult