Acasa MagazinLife Poliţia redeschide cazul Natalie Wood dupa 30 de ani

Poliţia redeschide cazul Natalie Wood dupa 30 de ani

scris de M.A.
219 Afisari

După 30 de ani, poliţia a redeschis ancheta în cazul morţii actriţei Natalie Wood.

Natalie Wood

Autorităţile au obţinut noi informaţii privind decesul actriţei, care s-a înecat în 1981. Natalie Wood a fost găsită moartă în timpul unei croaziere pe coasta Californiei la care a participat împreună cu actorul Christopher Walken şi cu soţul ei, vedeta de televiziune Robert Wagner, transmite RRA, care citează BBC.

Deşi moartea sa a fost catalogată drept un accident, autorităţile nu au putut răspunde la anumite întrebări legate de decesul actriţei. Potrivit autorităţilor din Los Angeles, departamentul de omucideri al şerifului a fost contactat de o persoană care a pretins că deţine informaţii suplimentare privind moartea actriţei Natalie Wood

„Recent, am fost contactaţi de o persoană care a afirmat că are informaţii noi despre caz. Datorită acestora am decis să redeschidem ancheta„, se arată într-un comunicat de presă al departamentului şerifului din Los Angeles.

La momentul morţii, Natalie Wood avea 43 de ani. Actriţa este cunoscută pentru rolurile pe care le-a jucat în „West Side Story” şi „Rebel without a Cause”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS