Acasa MagazinLife Poze cu Ceauşescu

Poze cu Ceauşescu

scris de Z.V.
40 afisari

Fotografii inedite cu familia Ceauşescu au fost găsite într-o boxă de bloc din Iaşi. Pozele nu au fost realizate de fotografii oficiali ai cuplului şi îi arată pe cei doi dictatori în ipostaze mai puţin protocolare, scrie Evenimentul Zilei.

poze cu ceausescu1

Poze cu Ceausescu (foto:evz.ro)

În una dintre imagini apare chiar mama dictatorului, alături de nora Elena, la vila din Snagov.

Poze cu Ceausescu (foto:evz.ro)

Una dintre cele mai amuzante fotografii este cea în care Nicolae Ceauşescu a fost surprins la Covasna când cobora din elicopter pentru a participa la o partidă de vânătoare. Dictatorul poartă o caschetă care îl face să arate ca un copil.

Poze cu Ceausescu (foto:evz.ro)

Cele mai multe dintre fotografii au fost surprinse în timpul partidelor de vânătoare la care Ceauşescu participa alături de fiul său cel mic.

Poze cu Ceausescu (foto:evz.ro)

Într-o altă imagine, dictatorul se află lângă piscină, îmbrăcat într-un costum sport, plimbându-se alături de câinii săi.

Fotografiile au fost descoperite la subsolul blocului de un tânăr care tocmai se mutase şi îşi făcea curăţenie în boxa proprie. Alături se afla şi paşaportul diplomatic al unui anume Costel Chiru, care acum opt ani, adică la data descoperirii fotografiilor, încă se afla în structurile Ministerului de Interne.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult