MTV EMA 2012. Gangnam Style – cel mai bun videoclip (VIDEO) | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Premiile MTV EMA 2012. Gangnam Style – cel mai bun videoclip (VIDEO)

Premiile MTV EMA 2012. Gangnam Style – cel mai bun videoclip (VIDEO)

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Duminică seara, la Frankfurt s-au decernat câştigătorii celei de-a 19-a ediţii a MTV Europe Music Awards (EMA), Taylor Swift obţinând cele mai multe premii.

Premiile MTV EMA 2012. Gangnam Style – cel mai bun videoclip (foto:hdnux.com)

Videoclipul piesei Gangnam Style cântate de artistul sud-coreean PSY, care  a adunat peste 700 de milioane de vizualizări pe youtube, a fost desemnat de către europeni, ca fiind videoclipul anului. PSY care a fost şi primul artist sud-coreean care a cântat la celebra gală, a anunţat cu această ocazie că următorul său album va conţine mai multe piese în limba engleză spre deliciul celor 5 milioane de fani care au dat like pe pagina sa de Facebook. Pe lângă PSY, la gala prezentată de top modelul german Heidi Klum au mai cântat Swift, Alicia Keys, deţinătoare a 14 premii Grammy, Killers, No Doubt şi Jepsen.

Nominalizată la cinci categorii de premii, artista americană de muzică country Taylor Swift a obţinut trofeele pentru cea mai bună cântăreaţă, cea mai bună interpretare live şi cel mai bun look. În schimb, Rihanna, care conducea în topul nominalizărilor – cu şase -, a plecat acasă cu mâna goală. Idolul adolescentelor, Justin Bieber, a obţinut şi el trei premii, pentru cel mai bun cântăreţ, cel mai bun artist pop şi cel mai bun concert, în timp ce compatrioata sa din Canada Carly Rae Jepsen a plecat acasă cu premiile pentru cel mai bun cântec („Call Me Maybe”) şi premiul pentru cea mai bună speranţă (Best Push).

La aceeaşi gală EMA 2012 au mai fost premiaţi: One Direction (cei mai mulţi fani, cel mai bun debut), Nicki Minaj (cel mai bun artist hip-hop), David Guetta (cel mai bun artist electronic), Han Geng (cea mai bun artist global), Lana Del Rey (cel mai bun artist alternativ), Linkin Park (cel mai bun artist rock). Potrivit mediafax, chiar daca se numesc Europe Music Awards, majoritatea trofeelor sunt de obicei acordate nord-americanilor, iar ediţia din 2012 nu a fost o excepţie.


PSY – Gangnam Style EMA 2012 de MY_DR_KR


#PSY Gangam Style MTV EMA 2012 REPLAY full… de dm_50a0959c79dd5

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult