Acasa MagazinLife Premiile Oscar 2015: Neil Patrick Harris va fi maestru de ceremonii

Premiile Oscar 2015: Neil Patrick Harris va fi maestru de ceremonii

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Actorul american Neil Patrick Harris a fost ales sǎ prezinte gala ediției cu numǎrul 87-a premiilor Oscar, care vor avea loc pe 22 februarie 2015 ȋn Los Angeles.

Premiile Oscar 2015: Neil Patrick Harris va fi maestru de ceremonii (Foto:knowyourmeme.com)

Premiile Oscar 2015: Neil Patrick Harris va fi maestru de ceremonii (Foto:knowyourmeme.com)

„Este o adevărată onoare și o mare bucurie pentru mine să mi se ceară să prezint gala Oscarurilor din 2015„, notează Neil Patrick Harris, cunoscut din serialul din 2005 „How I Met Your Mother”, unde a interpretat rolul lui Barney Stinson. „Am crescut uitându-mă la Oscaruri și am fost întotdeauna fascinat de cei care au prezentat această ceremonie„, a adǎugat actorul, care joacă în ultimul film al lui David Fincher „Gone Girl”, lansat luna aceasta în SUA.

Producătorii Craig Zadan și Neil Meron s-au declarat „încântați” de participarea lui Neil Patrick Harris, care a mai prezentat și alte gale, între care decernarea premiilor televiziunii americane Emmy Awards,. „L-am urmărit de-a lungul carierei sale și l-am văzut explodând ca mare artist, în filme, la televiziune și pe scenă”, au subliniat cei doi ȋntr-un comunicat de presǎ, citat de Agerpres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult