Acasa MagazinLife Presedinte hip-hop in Haiti

Presedinte hip-hop in Haiti

scris de Ziua Veche
4 afisari

Cantaretul hip-hop Wyclef Jean si-a depus, joi, candidatura la presedintia statului Haiti si a declarat ca doreste sa devina „vocea celor tineri”, intr-o tara care „sufera de 200 de ani”, transmite Mediafax. Wyclef Jean s-a prezentat in dimineata zilei de joi la biroul Consiliului electoral din Port-au-Prince, insotit de sotia si de fiica lui, pentru a-si depune oficial candidatura la presedintia statului Haiti.

„Statele Unite il au pe Obama, iar aici, voi il veti avea pe Wyclef”, a spus cantaretul, in prima sa declaratie publica, dupa ce a iesit din biroul electoral. „De 200 de ani suferim din cauza acelorasi probleme, dar va spun ca daca veti vota pentru Wyclef Jean veti cunoaste ceva nou. Reprezint vocea celor tineri, care reprezinta peste 50% din populatie”, a declarat cantaretul in varsta de 40 de ani, fost membru al grupului Fugess, pentru CNN.

Intrebat de reporter despre programul sau electoral, Wyclef Jean a declarat: „Daca privesc situatia din Haiti prin prisma unui copil, cred ca trebuie neaparat sa punem accentul pe educatie, crearea de noi locuri de munca, agricultura, securitate si asigurare medicala”. Pentru alegerile prezidentiale, ce vor avea loc pe 28 noiembrie, in Haiti, au fost inregistrate pana la ora publicarii acestor informatii alte opt candidaturi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult