Acasa MagazinLife Preselecţii “Vocea României” şi “Dansez pentru tine” în iunie

Preselecţii “Vocea României” şi “Dansez pentru tine” în iunie

scris de Laurentiu Banches
6 afisari

Pro TV alege concurenţii pentru cel de-al doilea sezon din „Vocea României” şi al 14-lea sezon din „Dansez pentru tine”, începând cu 4 şi respectiv 7 iunie.

Incep preselectiile la Vocea Romaniei si Dansez pentru tine

ProTV dă startul noilor preselecţii în Bucureşti, luni, 4 iunie, începând cu ora 10:00,  când la Ramada Bucharest Parc Hotel, vor fi aşteptaţi concurenţii care cred că au toate calitatăţile necesare pentru a deveni „Vocea României„. Asemenea primului sezon şi de această dată concurenţii trebuie să impresioneze cel puţin unul din cei patru antrenori Loredana, Smiley, Horia Brenciu şi Marius Moga, pentru a intra în adevărata competiţie.

În această toamnă, la ProTV va avea loc şi un nou sezon a emisiunii care transformă visurile în realitate, „Dansez pentru tine„, care va încerca şi la ediţia a 14-a să readucă optimismul şi să redea speranţa unor oameni greu încercaţi de viaţă. Preselecţia pentru show-ul „Dansez pentru tine” va avea loc pe 7 iunie, începând cu ora 12.00, la Ramada Plaza Bucharest Hotel.

Potrivit mediafax, la cele două preselecţii sunt aşteptaţi atât cei care s-au înscris deja pe site, dar şi cei care nu au avut posibilitatea să o facă, pentru că înscrierea se poate face şi direct în spaţiul de desfăşurare a preselecţiilor

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult