Acasa MagazinLife Pretenţiile lui Joe Cocker la Bucureşti

Pretenţiile lui Joe Cocker la Bucureşti

scris de L.M.
9 afisari

Joe Cocker a cerut, pentru perioada pe care o petrece la Bucureşti în vederea concertului din 4 august de la Sala Palatului, să fie cazat la un hotel de cinci stele, să aibă la dispoziţie pentru deplasare o limuzină de lux şi să fie în permanenţă însoţit de doi bodyguarzi.

Joe Cocker

Joe Cocker

Artistul, care va avea propriul bucătar, a anunţat că doreşte să bea în backstage suc natural de merişoare fără conservanţi şi coloranţi, apă Evian, Gatorade şi Cola Zero, se arată într-un comunicat Project Events.

Tot în backstage Joe Cocker îşi doreşte să aibă multe plante, canapele confortabile şi oglinzi, el urmând să aibă la dispoziţie şi un coş cu batoane de ciocolată, fructe proaspete netăiate, aceasta fiind una dintre dorinţele speciale ale artistului, şi banane. O altă cerinţă a artistului, mai puţin obişnuită, a fost cea legată de pahare, acestea trebuind să fie toate de culoare roşie.

Şi muzicienii care-l vor acompania pe scenă au cerut o serie de lucruri mai puţin obişnuite, precum bere, migdale şi ursuleţi gumaţi Haribo, acestea pe lângă lucruri obişnuite precum sucuri, apă, alune, chipsuri. Managementul artistului a transmis organizatorilor că bărbaţii din band doresc să consume vin franţuzesc, iar doamnele vin roşu spaniol.

Concertul solistului britanic va avea loc pe 4 august de la ora 20,00 şi este parte din turneul de promovare al noului sau album – „Fire It Up”. Pe lângă piese de pe noul album, fanii vor mai putea asculta şi hit-uri precum „You Can Leave Your Hat On”, „Unchain My Heart”, „N’oubliez Jamais”, „Ain’t No Sunshine”, „Up Where We Belong”.
Biletele pentru concertul Joe Cocker se pot achiziţiona de la Sala Palatului, Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Muzica, Palatul Naţional al Copiilor şi statia de metrou Unirii 1. De asemenea, tichetele pot fi cumpărate şi online de pe biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro sau eventim.ro.

5 comentarii

salut 30-07-2013 - 20:17

Backstage? „Culise” statea cuiva in gat?

ValVerde 30-07-2013 - 20:23

Cine-i Cocker ??? ??

Antibasistul 31-07-2013 - 13:04

Cine-i ValV.????

CONGO 31-07-2013 - 13:25

Cine-I Antibasistul?

In nici un caz un erou legionar, caci nu a murit pentru cauza Capitanului. Te-am votat afara cu 100% din voturi, si am ingropat simbolic poza ta intr-o hazna.

Esti decazut din pozitia exceptionala de legionar, bestie comunista! Aleluia, nu mai ai voie sa intreprinzi actiuni legionare.

BULA 31-07-2013 - 08:54

Nu-si cumpara, ca muritorii de rand ? El pe ce lucreaza, pe zile-munca ? Prea multe fasoane la un biet cantaret.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult