Acasa MagazinLife Prezervativele au blocat canalizarea la New Delhi

Prezervativele au blocat canalizarea la New Delhi

scris de Ziua Veche
4 afisari

Preşedintele Federaţiei Jocurilor Commonwealth, Mike Fennell, s-a declarat încântat de faptul că participanţii la competiţia din New Delhi practică sexul protejat, deşi folosirea masivă a prezervativelor a provocat probleme la sistemul de canalizare.Potrivit presei internaţionale, miile de prezervative folosite blochează toaletele din satul în care stau cei aproximativ 7.000 de sportivi. Asta arată că sportivii sunt responsabili şi promovează ‘safe sex’”, a declarat Mike Fennell. Potrivit Daily Telegraph, citat de Mediafax, un automat de prezervative, care conţine aproximativ 4.000 de pachete, a fost instalat în satul sportivilor. Jocurile Commonwealth s-au deschis duminică în capitala federală indiană şi vor dura până la 14 octombrie. 

 

0 comentariu

pamel 20-09-2010 - 17:32

Bravo Simona Sensual! Sus patriotismul! Pai n-ao fi alea de peste ocean mai curve dacat voi? Noi suntem romance!

Zorba 20-09-2010 - 17:52

Sunt la fiecare cinci metri in Bucuresti gagici mai misto ca boarfa de Pamela. Sa ma kk pe silicoanele ei de borfelina ordinara. N-as f..te-o nici daca m-ar plati. Are fata aia de pepene zborsit iar la craci seamana cu ramurile unui nuc batrin. Romancele sunt mai misto ca tirfa asta de un milion de ori. Hoasca asta a venit la citiva borfasi romani care ar fi trbuit aduati imediat cin au venit la show si bagati la puscarie pe 30 de ani cel putin fiecare.

Parpanghel 21-09-2010 - 00:24

Incepe sa aduca cu lady ZAZA, koorweta hu. de 93 de primaveri!hei tampi care importati carne siliconata expirata, avem noi pe acilea, marfa nu gluma! De pe timpul romanilor si pina la sublima poarta, fetili au cucerit lauri, si voi ne bagati scursori si urdori!

urbos 21-09-2010 - 00:40

Hei taraturilor, asta e titlul vostru de prima pagina? Otreapa Anastase si restul curvelor pedeliste fura in Parlament si asta e titlul vostru de prim apagina ma gunoaielor?

Parpanghel 21-09-2010 - 01:32

Aici sant lucruri serioase ma’h, e vorba de koorwete,asa ca ai sictir, la poolitica ta ma’h suburbanule!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS