Acasa MagazinLife Prima casatorie gay din America Latina a fost anulata

Prima casatorie gay din America Latina a fost anulata

scris de Ziua Veche
3 afisari

 

Un judecator argentinian a anulat prima casatorie gay din America Latina, insa cei implicati au anuntat ca vor face apel la aceasta decizie, ramanand casatoriti pana la pronuntarea unei hotarari definitive, informeaza Agerpres.Alejandro Freyre (39 ani) si Jose Maria Di Bello (41 ani) s-au casatorit pe 28 decembrie 2009, fiind primul cuplu homosexual casatorit din America Latina.

Un judecator din provinica Tara de Foc a declarat casatoria lor ‘inexistenta’, conform Codului Civil argentinian care, potrivit lui, nu prevede ca persoane de acelasi sex se pot casatori.

 

Curtea Suprema argentiniana este considerata majoritar ‘progresista’ in privinta drepturilor omului, ceea ce explica linistea cu care primul cuplu de homosexuali casatorit din America Latina a primit decizia judecatorului.

0 comentariu

CARITAS 19-09-2010 - 14:37

Ai creier in cap, sau span ? Erai plecat din tara cand nenorocitii de la toate partidele se luasera la intrecere, care darama mai repede economia si care vinde tot la straini, pe nimic ?
Du-te ba la tara si apuca-te de apicultura, cultiva canepa indiana, creste vipere pentru venin. Misca-ti caroseria si nu mai astepta pensie grasa, ca nu o sa vina pe conducta.

HOMBRE 19-09-2010 - 15:01

Trebuie sa fac ceva sa-i ajut pe militarii astia, sa ia o pensie frumoasa. Tin la ei ca la ochii din cap si n-am sa stau cu bratele incrucisate. Chiar nu pot sa dorm de grija asta si vreau neaparat sa muncesp pe branci, sa dau bani la stat si sa nu-i mai vad nemultumiti.

1 2 3 4

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult