Acasa MagazinLife Primarul Boscodeala face sex cu doua studente la RIN Hotel (video)

Primarul Boscodeala face sex cu doua studente la RIN Hotel (video)

scris de Z.V.
169 afisari

Constantin Boșcodeală (54 de ani), primarul Buzăului, apare într-un film porno, alături de două tinere, într-o cameră din Rin Hotel.

Primarul Boscodeala face sex cu doua studente la RIN Hotel

Primarul Boscodeala face sex cu doua studente la RIN Hotel

În videoclipul de 15 minute, care a fost înregistrat în anul 2012, Boșcodeală întreține relații sexuale cu ambele femei, iar din conversația purtată între ei reiese faptul că pe una din fete o cunoaşte de mai mult timp. Fetele par să fie studente.
Amplasarea a cel puţin două camere video în spaţiul care avea să găzduiască întrunirea amoroasă demonstrează că totul a fost planificat. Filmul a fost livrat gata montat.

Veridicitatea imaginilor nu a fost confirmată, însă asemănările dintre primar și bărbatul din camera de hotel sunt izbitoare.
Însurat și cu trei copiii proveniți din două căsnicii, Constantin Boșcodeală nu este la prima escapadă sexuală, conform declarațiilor lui, însă aceste noi informaţii au ieșit la suprafață cu numai câteva luni înainte de alegerile locale.

Boşcodeală conduce primăria Buzău de aproape două decenii, fiind cel mai longeviv primar din istoria oraşului Buzău.

VEZI AICI FILMUL CU PRIMARUL BOSCODEALA CARE FACE SEX CU DOUA FEMEI

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult