Acasa MagazinLife Primii finalişti la “Românii au talent”: Narcis Iustin Ianău, Trupa Ballance şi soţii Luca

Primii finalişti la “Românii au talent”: Narcis Iustin Ianău, Trupa Ballance şi soţii Luca

scris de Bogdan Crețu Roman
2 afisari

După prestaţiile celor 12 concurenţi din prima semifinală publicul a ales prin vot primi doi finalişti, celor trei membri ai juriului revenindu-le decizia pentru cel de-al treilea finalist la show-ul Românii au talent.

narcis iustin ianau romanii au talent

Narcis Iustin Ianău

Pe locul I, după voturile publicului, s-a clasat Narcis Iustin Ianău, fiind primul finalist. Următorul finalist a fost ales tot de către public, Trupa Ballance.

Luca Emil şi Luca Viorica vor merge în finală în urma votului dat de cei trei membri ai juriului.

În ediţia de vineri, 25 martie, Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu i-au ales din lista celor care au trecut în etapa următoare pe cei 48 de semifinalişti, informează ProTV, citat de Mediafax.

Îmi era frica credeam ca nici nu voi trece de semifinala, eu credeam ca sunt pelocul doi, trei, dar cand am vazut vazut ca sunt pe locul intai m-am bucurat enorm„, a spus Narcis Iustin Ianău pentru protv.ro.

Cat despre cei de la Trupa Ballance acestia au declarat: „Sincer nu ne-am asteptat sa ajungem atat de departe in concursul Romanii au talent si speram in continuare sa ne iasa si numarul din finala care este pregatit, insa trebuie doar sa-l finisam„.

Viorica si Emil Luca, mai in gluma mai in serios au spus ca sunt capabil sa faca in finala si 1500 de piruete, dar ca acest lucru depinde de timpul care li se va acorda

Următoarea semifinală va avea loc sâmbătă, 2 aprilie, iar în data de 8 şi 9 aprilie, semifinalele 3 şi 4.

Prestaţiile primilor finalişti la emisiunea ”Românii au talent le puteţi vedea aici:

Narcis Iustin Ianău

Trupa Ballance

Luca Emil şi Luca Viorica

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult