Acasa MagazinLife Prinţesa Elena Gheorghe: Vezi cum a arătat nunta de basm a cântăreţei

Prinţesa Elena Gheorghe: Vezi cum a arătat nunta de basm a cântăreţei

scris de Laurentiu Banches
26 afisari

Fosta reprezentantă la Eurovision a României, Elena Gheorghe, s-a căsătorit în weekendul ce tocmai a trecut cu iubitul ei Cornel Ene.

Elena Gheorghe si Cornel Ene - nunta ca in povesti (foto:replicaonline.ro)

A fost un weekend ocupat, dar de vis pentru fosta vocală a trupei Mandinga, care a fost în centrul atenţiei la două evenimente foarte importante din viaţa sa, botezul fiului Nicholas şi nunta cu iubitul Cornel Ene. Slujba religioasă a avut loc la Biserica Sfântul Spiridon Nou, din zona Unirii, sprea seară, pe o vreme mai răcoroasă, pentru a evita canicula care a lovit ţara în această perioadă.

Elena Gheorghe, care urmează să împlinească 27 de ani pe 30 iulie, şi-a dorit să arate ca o prinţesă de basm în ziua nunţii astfel că a purtat o rochie împodobită cu pene şi pietre preţioase, creată de designerul spaniol Manuel Mota. Conform enational.ro, la petrecerea de după slujba religioasă, Elena a purtat o rochie mai lejeră, cu un corsaj cusut manual cu pietre Swarovski.

La nuntă, lumea s-a distrat până în zori şi toţi invitaţii s-au simţit bine, decorul fiind special pregătit pentru cele două evenimente importante din viaţa artistei, care au avut loc în acest weekend. Elena Gheorghe a afirmat pentru showbiz.ro că a avut “un buchet de bujori alb, iar ursitoarele au fost nişte fetiţe super dulci, de 5-7 ani. În loc de cvartet, am avut harpă! A fost foarte frumos şi emoţionant”. Petrecerea de la nuntă a fost deschisă de un dans al mirilor Elena şi Cornel, prima melodie pe care au dansat în calitate de soţi fiind Chayanne – Tiempo de vals, fiind urmată de piesa lui Marc Anthony, Valio la pena.

Despre botezul lui Nicholas şi despre nuntă, naşul Elenei la ambele evenimente, Nicu Gheară, a precizat pe blogul său că “Dintotdeauna la machidoni cel mai important moment al vieţii este acela când se întemeiază o nouă familie”, menţionând că înaintea nunţii, “un obicei foarte important este coaserea hlamburei – o pânză albă, frumos împodobită – de o cruce de lemn. Naşul este cel care coase hlambura cu aţă roşie, după care pune trei mere în vârful ei.”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult