Acasa MagazinLife Printesa Letizia Ortiz a Spaniei a pozat goala

Printesa Letizia Ortiz a Spaniei a pozat goala

scris de Ziua Veche
9 afisari

Casa Regala din Spania este implicata intr-un scandal de proportii in urma aparitiei unei fotografii cu viitoarea regina Letizia, dezbracata.


Letizia, una dintre cele mai iubite printese din lume, a iscat un scandal imens din cauza unor fotografii cu aceasta goala.

Se pare ca trecutul Letiziei Ortiz nu ii da pace, imaginile iesind la iveala parca cu menirea de a o impiedica sa ajunga la tronul Spaniei.

O jurnalista de investigatii din Spania este autoarea publicarii acestei imagini, intr-o carte biografica.


Actuala printesa a Spaniei a avut o tinerete mai mult decat zbuciumata. „Pe cand era eleva la liceu, s-a combinat cu profesorul de literatura si a trait cu el 11 ani. Tot atunci, a fost arestata pentru posesie de hasis”, scrie jurnalista Isidre Cunill in cartea sa.

Letizia, care va fi regina printului Felipe al Spaniei, s-a lasat fotografiata dezbracata pentru un iubit din tinerete, Waldo Saavedra – un pictor mexican, care i-a realizat si numeroase portrete la malul marii.

Cititi mai multe pe apropo.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult