Acasa MagazinLife Prinţul Charles salvat de un moment jenant în Noua Zeelandă – vezi ce ar fi putut păţi

Prinţul Charles salvat de un moment jenant în Noua Zeelandă – vezi ce ar fi putut păţi

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Un bătrân antiregalist neozelandez a recunoscut că plănuia să arunce cu excremente animale  în prinţul Charles şi în soţia acestuia, Camilla, aflaţi în vizită în Auckland.

Prinţul Charles si Camilla salvati de la un moment jenant în Noua Zeelandă (foto: theaustralian.com.au)

Un neozeelandez septuagenar a recunoscut marţi, 13 noiembrie, că a vrut să arunce cu excremente de animale în prinţul Charles şi în soţia acestuia, Camilla, aflaţi în vizită în Noua Zeelandă şi a fost eliberat pe cauţiune de justiţie, care i-a ordonat totuşi să stea la distanţă de cuplul regal. Sam Bracanov, în vârstă de 74 de ani, descris de poliţie ca un „antiregaalist cunoscut”, a fost arestat luni, cu puţin timp înainte ca Charles şi Camilla să meargă să meargă să se întâlnească cu mulţimea pe faleză, la Auckland.

În faţa unui tribunal din districtul Auckland, bătrânul a pledat marţi nevinovat pentru pregătirea unui atac. El a fost eliberat pe cauţiune şi trebuie să stea la o distanţă de cel puţin 500 de metri de cuplul regal. În faţa tribunalului, Sam Bracanov a declarat că a cumpărat excremente de cal, pe care le-a amestecat cu apă, având ca obiectiv să arunce amestecul în Charles. Potriivit mediafax, bărbatul a vrut astfel să protesteze faţă de poziţia privilegiată de moştenitor al tronului. Sam Bracanov este de părere că prinţul Charles (asemenea oricărui membru al famililor regale) „nu este în această poziţie din cauza creierului, ci din cauza corpului. Ceea ce produce corpul cade în toaletă, l-aş fi atins, prin urmare, cu acel ceva care merge la toaletă”.

Bătrânul este recidivist, în timpul unei precedente vizite a prinţului Charles în Noua Zeelandă, în 1994, Bracanov încercând să îl stropească cu deodorant, pentru a elimina „mirosul greu al regalităţii”, potrivit presei locale. În 1988, el a aruncat cu o găleată de excremente într-o maşină care îl transporta pe regele Spaniei, Juan Carlos, potrivit Fairfax Media. El a fost atunci declarat vinovat de tulburarea ordinii publice.

Charles şi Camilla se află în prezent în turneu în Asia-Pacific, în cadrul celebrării jubileului de diamant al reginei Elisabeta a II-a. Noua Zeelandă este ultima lor etapă, înaintea plecării lor, vineri. Noua Zeelandă, ca şi Australia, este o fostă colonie britanică şi regele sau regina Angliei îndeplineşte în continuare funcţia de şef al statului.

1 comentariu

andrei 13-11-2012 - 10:18

base nu are norocul asta…..

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult