Acasa MagazinLife Prinţul de Monaco dezminte că ar avea un copil

Prinţul de Monaco dezminte că ar avea un copil

scris de L.M.
16 afisari

Albert de Monaco continuă să-şi apere onoarea, cu două zile înaintea nunţii cu Charlene Wittstock.

foto: Agerpres

De la publicarea marţi, în L’Express.fr, a unei informaţii despre faptul că viitoarea prinţesă ar fi vrut să întrerupă pregătirile pentru ceremonie şi să plece în ţara sa natală, Africa de Sud, cancelaria prinţului dezminte într-una zvonurile despre o a treia paternitate a lui Albert, informează Le Parisien.

Avocatul său a spus miercuri, potrivit Agerpres. că “toate afirmaţiile sunt false” şi că informaţiile apărute în ultimele 24 de ore nu sunt decât un “delir mediatic”. “L’Express a povestit ceva, indiferent ce, şi apoi totul a devenit un delir mediatic”, afirmă avocatul Lacoste. Am auzit totul despre copil: că ar fi alb, negru, că s-ar fi născut, că nu s-ar fi născut încă…Lucrurile trebuie să se oprească, totul este fals. Nu există niciun copil, este un zvon fals şi nefondat. Este totuşi uşor pentru un ziarist să-şi facă meseria, să verifice faptul că Charlene n-a mers la aeroport, adaugă avocatul. Prinţul şi cu ea au fost toată săptămâna aici.”

1 comentariu

Viorica Ianc 01-07-2011 - 05:12

Charlene, rautacioasa. Nu lasa nici pe ceilalti doi. Macar fata care are 18 ani.
O vorba populara spune :” Fereste-te de chelosi ca sunt cam c.u.r.v.a.r.i.”
Mai trimit odata comentarul. Nu apare ?
Si nu injur sub anonimat.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult