Acasa MagazinLife Prinţul William, de gardă la schimbat scutece

Prinţul William, de gardă la schimbat scutece

scris de L.M.
5 afisari

Prinţul William le-a oferit invitaţilor la o partidă caritabilă de polo călare, sâmbătă, primele sale impresii în calitate de tată, precizând că mintea lui a rămas blocată în „modul bebeluş” după venirea pe lume a fiului său, conform Associated Press.

William juca alături de fratele său Harry în cadrul Audi Polo Challenge, într-un meci organizat la Ascot. Acest meci de polo călare a fost organizat la mai puţin de două săptămâni după ce soţia sa, Kate, a adus pe lume primul lor copil, prinţul George, iar William le-a mărturisit spectatorilor că „se simte bine să mai iasă din casă” în timpul săptămânii.

Prinţul în vârstă de 31 de ani a reuşit să înscrie punctul decisiv pentru echipa de polo din care a făcut parte şi după meci a primit o crosă de polo în miniatură pentru băiatul său. Când a primit cadoul, prinţul a întrebat dacă nu poate primi şi nişte scutece, explicând că „trebuie să iau câteva pachete în drum spre casă”. Cât despre performanţa sa pe terenul de polo, prinţul a susţinut că era în „modul bebeluş” în timpul partidei, gândindu-se mai mult la scutece decât la joc.

Această ieşire la polo a fost prima ieşire în public pentru prinţul William după naşterea fiului său.

1 comentariu

zweistein 04-08-2013 - 19:14

In poza aceasta se vede clar cum bebelusul regal a tras un pârţişor imparatesc, Huhu nu era departe, si de aia nu a mai venit pe forum, fusese umplut de minunatia momentului.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult