Acasa MagazinLife Prinţul William împlineşte 30 de ani: Vezi ce cadou i-a lăsat prinţesa Diana

Prinţul William împlineşte 30 de ani: Vezi ce cadou i-a lăsat prinţesa Diana

scris de Laurentiu Banches
17 afisari

Cu ocazia aniversării a 30 de ani, prinţul William va primi jumătate din averea lăsată de prinţesa Diana fiilor ei prin testamentul făcut înainte de tragedia din 1997.

Printul William va mosteni 10 milioane de lire sterline de la printesa Diana cu ocazia implinirii a 30 de ani

Prinţul William împlineşte 30 de ani joi, 21 iunie, iar cu această ocazie, potrivit clauzei din testamentul prinţesei Diana, va putea intra în posesia moştenirii în urma investiţiilor făcute. Conform mediafax, prinţesa Diana, care a murit într-un accident de maşina, la Paris, în 6 septembrie 1997, a lăsat celor doi fii ai săi, William şi Harry o moştenire de 12,966 de milioane de lire sterline, o sumă care a ajuns în prezent la circa 20 de milioane de lire sterline în urma investiţiilor făcute.

Astfel, întrucât această moştenire se împarte în mod egal întrei cei doi fii, prinţul William va intra cu această ocazie în posesia a 10 milioane de dolari. Până în prezent, nu se ştie ce va face prinţul William cu banii moşteniţi de la mama sa, însă zvonurile despre construirea unei noi case au fost dezminţite.

1 comentariu

asc 21-06-2012 - 16:07

Pai daca nu isi construieste casa ii vand eu ieftin un apartamnt ultracentral la 100.000 $

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult