"Closer" a restituit fotografiile topless cuplului princiar | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Prinţul William se poate bucura în privat de fotografiile topless ale soţiei

Prinţul William se poate bucura în privat de fotografiile topless ale soţiei

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Revista franceză „Closer” a restituit cuplului princiar suporturile numerice cu fotografiile în care prinţesa Kate a fost surprinsă topless în regiunea Provence din Franţa.

Revista „Closer” a restituit fotografiile topless cuplului princiar britanic

După ce instanţa juridică din Nanterre a interzis difuzarea fotografiilor şi a cerut grupului Mondadori, editorul revistei „Closer”, să remită aceste suporturi numerice integral, în 24 de ore de la semnarea deciziei, sub ameninţarea amendării cu 10.000 de euro pentru fiecare zi de întârziere, cuplului William şi Kate le-au fost restituite suporturile cu pricina miercuri, 19 septembrie. Cu toate acestea este imposibil ca cineva să se asigura că nu a fost păstrată o copie.

Revista „Closer” a anunţat, potrivit Agerpres că nu este proprietara imaginilor şi a explicat că nu a cumpărat decât exclusivitatea lor. Potrivit specialiştilor, revista va putea încerca să se prevaleze de principiul de protejare a surselor pentru a refuza să dezvăluie identitatea fotografului.

O revistă populară daneză, Se og Hoer, a anunţat de altfel miercuri că va publica joi fotografiile dnei Kate Middleton cu sânii goi, la o săptămână după Closer. Astfel, Se og Hoer ar fi a patra publicaţie care difuzează aceste fotografii controversate, după Closer vineri, cotidianul irlandez Daily Star sâmbătă, şi revista italiană Chi luni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult