Prinţul William şi Kate, dans tribal în Tuvalu (video) | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Prinţul William şi Kate, dans tribal în Tuvalu (video)

Prinţul William şi Kate, dans tribal în Tuvalu (video)

scris de L.M.
4 afisari

În plin scandal al publicării fotografiilor topless ale Ducesei de Cambridge, Catherine, cuplul regal îşi continuă turneul cu ocazia jubileului Reginei. Ajunşi în Tuvalu, cei doi au interpretat dansuri tradiţionale ale locuitorilor micuţei insule. Pentru prima dată de la izbucnirea scandalului, cei doi au părut cu adevărat relaxaţi.

Prinţul William şi Kate, dans tribal alături de nativii din Tuvalu

Ducele şi Ducesa de Cambridge au fost întâmpinaţi cu entuziasm de locuitorii din Tuvalu. Din 1982, de la vizita Reginei, nimeni din familia regală nu a mai trecut prin micuţa insulă, informează The Telegraph. Cei doi au înregistrat şi o premieră. A fost pentru prima dată când membri ai familiei regale au înnoptat în Tuvalu. Ei au folosit casa unui ataşat australian.

Conform reporterului, la festivităţi a părut că participă întreaga populaţie a Tuvalu de 10.500. De altfel, aceasta este a patra cea mai mică ţară din lume.

Ducele şi Ducesa de Cambridge nu s-au sfiit să danseze alături de nativii insulei pe ritmurile lor specifice. Catherine chiar s-a îmbrăcat cu elemente de vestimentaţie aduse de cei din Tuvalu. William, pe de altă parte, a părut că se distrează cel mai mult atunci când a spart o nucă de cocos cu o macetă, aşa cum fac insularii. Această oprire în Tuvalu a reprezentat ultimul popas pentru cuplul regal înainte să se întoarcă la Londra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult