Acasa MagazinLife Prinţul William se însoară cu Kate Middleton

Prinţul William se însoară cu Kate Middleton

scris de Ziua Veche
4 afisari

Prinţul William al Marii Britanii se va căsători anul viitor cu Kate Middleton, a anunţat Clarence House, citată de BBC News.

Prinţul William a informat-o pe Regină şi pe ceilalţi membri apropiaţi ai familiei sale”, se arată în anunţul făcut public de Clarence House, adăugându-se că Prinţul a obţinut acceptul tatălui lui Kate Middleton. În document se menţionează: Regina Elisabeta a II-a s-a declarat absolut încântată de decizia celor doi.

Al doilea în ordinea succesiunii la tron, William se va căsători la Londra, în primăvara sau vara viitoare, cuplul urmând să locuiască în nordul Ţării Galilor, unde Prinţul va continua să servească în cadrul Forţelor Aeriene Regale, a anunţat Clarence House. Cei doi, în vîrsta de 28 de ani, s-au logodit în octombrie, în timpul unei vacanţe private în Kenya. Ei au început să se întâlnească în urmă cu opt ani, când erau studenţi la Universitatea St. Andrews.

0 comentariu

geek-a-contra 22-09-2010 - 09:25

un cutremur de magnitudine x pe scara richter nu are valori diferite in zone diferite. scara richer masoara energia eliberata de cutremur, ca urmare are valoare unica ptr toata lumea, si nu modul in care se resimte in crimeea sau in galapagos.

cutremuratu 22-09-2010 - 09:36

Corect, nea gica-contra. Da’ ce poti sa le faci? Spune hahol si trage apa. Ucrainenii tot tampiti raman, chiar daca zic ca sunt cercetatori. Prosti sunt aia care pun botu’ la aberatiile lor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult