Acasa MagazinLife PRO TV caută VOCEA ROMÂNIEI

PRO TV caută VOCEA ROMÂNIEI

scris de L.M.
2 afisari

The Voice, cel mai nou şi apreciat format al momentului în materie de entertainment, ajunge din toamnă la PRO TV.

miracolul-the-voice-show-ul-care-a-explodat-audientele-in-sua-costa-2-3-milioane-pe-oraCreat de John de Mol, părintele Big Brother, The Voice a bătut recorduri de audienţă în SUA, dar şi de costuri.

Showul, care este la primul sezon în SUA, a urcat în primele 4 HITURI ca audienţă pe ultimii 5 ani ale postului NBC, unul dintre cele mai mari canale din State.

Christina Aguilera care se afla in juriul showului american– alaturi de Cee Lo Green, Adam Levine – solistul de la Maroon5 şi Blake Shelton, câştiga 225.000 de dolari pe episod.

ProTV, a dat deja startul căutarii celor mai bune voci. Dacă ai talent vocal, ai peste 18 ani şi vrei să te afirmi, te poţi înscrie pe vocearomaniei.protv.ro. Nu contează ce vârstă sau meserie ai, nu contează cum arăţi, dacă esti înalt sau scund, slab sau gras, tatuat sau netatuat, tot ceea ce conteaza este VOCEA, anunţă organizatorii.

Preselecţiile încep pe 26 si 27 iunie, ora 10:00, la Hotelul Crown Plaza din Bucureşti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult