Acasa MagazinLife Prognoza meteo pe 4 săptămâni

Prognoza meteo pe 4 săptămâni

scris de Misu Andrei
89 Afisari

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) e emis vineri, 14 iulie 2023, prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Se anunță un nou val de caniculă, cu temperaturi care vor atinge 40 grade Celsius.

Meteorologii spun că sudul țării va fi cel mai afectat de temperaturile extreme, însă și în celelalte regiuni se vor înregistrat temperaturi sufocante. Totodată, vor fi și manifestãri de instabilitate atmosfericã mai ales în zonele montane, în nordul şi nord-vestul ţãrii, unde cantitãţile de precipitații vor fi mai însemnate.

Prognoza meteo 17 – 24 iulie 2023

În săptămâna 17 – 24 iulie valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, în special în regiunile sudice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile nordice, nord-estice și centrale, dar și deficitar în cele sud-vestice. În rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea 24 – 31 iulie 2023

În săptămâna 24 – 31 iulie, temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă în toate regiunile, posibil ușor mai ridicate în cele sudice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile vestice, sud-vestice și local în cele centrale și la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo 31 iulie – 7 august 2023

În săptămâna 31 iulie – 7 august, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile nordice, centrale și la munte, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea 7– 14 august 2023

În săptămâna 7– 14 august, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale, la nivelul întregii țări.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS