Acasa MagazinLife Propunere indecenta: Sex cu presedintele Germaniei pentru inchiderea centralelor nucleare

Propunere indecenta: Sex cu presedintele Germaniei pentru inchiderea centralelor nucleare

scris de Ziua Veche
2 afisari

Jurnalista şi scriitoarea Charlotte Roche, în vârstă de 32 de ani, spune că îi va oferi preşedintelui Christian Wulff o noapte de sex în schimbul exercitării de către acesta a dreptului de veto asupra legii de prelungire a activităţii celor 17 centrale nucleare din Germania, decisă de Angela Merkel, titrează corriere.it.


Roche a devenit cunoscută în Germania după ce a vândut peste un milion de exemplare din cartea intitulată „Zone umede”, unde descrie în amănunt experienţele sexuale ale unei adolescente.

„Promit să mă culc cu el dacă nu semnează”, a declarat Charlotte Roche într-un articol publicat de saptamânalul Der Spiegel, precizând că soţul ei nu are nimic împotriva şi că nu rămâne decât ca Prima Doamnă să fie de acord.

Până la sfârşitul anului, preşedintele Wulff trebuie să decidă dacă legea care prelungeşte activitatea centralelor nucleare, adoptată la finele lunii septembrie de deputaţi, poate intra în vigoare fără susţinerea Bundesrat-ului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult