Acasa MagazinLife Protest la vânătoarea de mistreţi de la Balc: “Stop killing, play tennis”

Protest la vânătoarea de mistreţi de la Balc: “Stop killing, play tennis”

scris de L.M.
18 afisari

Protest Vier Pfoten la vânătoarea de mistreţi de la Balc, organizată pe domeniul lui Ion Ţiriac: „Stop killing, play tennis”.

Protest la vânătoarea de mistreţi de la Balc: "Stop killing, play tennis"

Protest la vânătoarea de mistreţi de la Balc: "Stop killing, play tennis" (foto: erdon.ro)

„Mesajul nostru este ‘jucaţi tenis, nu ucideţi animale’ şi mai ales nu ucideţi animale fără apărare. La domeniul de la Balc dimensiunea vânătorii a ajuns să fie de-a dreptul ridicole. Aceste sute de animale sălbatice care sunt ucise într-un singur weekend nu au nicio şansă să se salveze. Nu respectă nici măcar codul etic al vânătorii şi de aceea cerem Ministerului Mediului să ia atitudine şi să interzică vânătoarea la ţarc”, a declarat un membru Vier Pfoten. „De la un sport frumos, aşa cum este tenisul, şi până la a ucide din plăcere este o diferenţă foarte mare. Ne adresăm domniei sale să se întoarcă la un sport prietenos şi să îi invite şi pe distinşii săi oaspeţi să practice acest sport frumos”, a mai spus reprezentantul, transmite RTV.net.

Mesajul „Stop killing, play tennis” (Nu mai ucideţi, jucaţi tenis) este prezentat şi anul acesta de Vier Pfoten la Balc. Anul acesta, fundaţia va înălţa în aer un balon cu aer cald de care va fi agăţat un banner cu mesajul Vier Pfoten.

Un charter cu patru dintre invitaţii lui Ion Ţiriac a aterizat pe aeroportul din Oradea. La Balc au ajuns deja 70 de gonaci angajaţi special pentru vânătoarea omului de afaceri. Vânătoarea organizată de Ion Ţiriac a început la ora 9:00. Un echipaj al Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Bihor va fi prezent acolo pe toată durata vânătorii de la Balc, scrie Realitatea.net.

„Exact ca în fiecare an vom avea un echipaj medical acolo pe tot parcursul evenimentului. Am încheiat cu ei un protocol şi mâine şi poimâine (sâmbătă şi duminică – n.r.) o echipă de la noi va fi acolo (pe domeniul de la Balc – n.r.) să recolteze probe pentru efectuarea unor analize pentru depistarea unor boli precum trichineloza sau pesta porcină. Asigurăm permanenţă acolo. Probele se vor recolta acolo, iar analizele se fac aici, la noi, pe cheltuiala lor”, a declarat, vineri, dr. Remus Moţoc, şeful DSVSA Bihor.

18 comentarii

geek-a-contra 12-01-2013 - 14:01

majoritatea babalicilor aia nu pot juca tenis nici macar pe calculator. poate doar p.. rima. si ala cu viagra

ciufulici 12-01-2013 - 14:41

Chiar asa, de ce sa chinuiasca porcii mistreti, care nu fac rau omului, si scormonesc dupa ghinde? Tara are porci cu adevarat diabolici, care scormonesc bugetul si patrimoniul.

digital 12-01-2013 - 14:54

oi fi și tu vreun vegetarian de ăla setat,care mănâncă de dulce ascuns prin pivniță,iar apoi iese și se bate cu pumnii-n piept că el luptă împotriva încălzirii globale!
hahaha!

ciufulici 12-01-2013 - 15:45

cum adica?
sa ma bat eu cu pumnii in piept, sa fac astfel sa se piarda lucru mecanic, si deci sa incalzesc planeta?
nu, si nu!
vad ca nu te prea pricepi la fizica.
afla ca eu am frigider, si deci contribui destul de muticel la racirea planetei.

digital 12-01-2013 - 19:24

ce dreq ții în el…gheață?!
îngheaț-o bine,să nu se scurgă!

Contra 12-01-2013 - 22:04

Nesimtitule! Ganteste! Try thinking!

digital 12-01-2013 - 19:06

mi se pare corect ca această activitate să se desfășoare ,în cadru organizat,într-un mediu creat artificial,doar pentru acest scop,decât să luăm pădurile României la hăituit!!! ar trebui interzisă vânătoarea prin țară și organizate doar locuri speciale ca acesta(câteva doar,pentru ăștia de nu mai pot cu împușcatu)!

Contra 12-01-2013 - 22:03

Mi se pare corect sa nu se desfasoare deloc! Se poate trage la tinta!

digital 13-01-2013 - 12:00

bă,tu chiar ești plantă!
apropos e ce nu luați măsuri când vegetalele sunt recoltate(tăiate)?????!!!!și ele suferă când sunt…ucise!
hahaha!
dreq de retardat ce ești!

teo 12-01-2013 - 19:20

Atata timp cat aceasta vanatoare se desfasoara pe un teren privat,iar porcii(mistreti) sunt crescuti de patronul care stapaneste acest teritoriu indiferent cine este el,Vier Pfoten o ia in brate !! Mai bine s-ar apuca sa stranga maidanezii din toate orasele tarii care ne sufoca cu prezenta lor si l-ar lasa pe Tiriac in pace. Aceasta intrunire a unor oameni bogati din Europa este in beneficiul tuturor.

DXN 12-01-2013 - 19:26

ABSOLUTAMENTE KOREKT!

Contra 12-01-2013 - 22:06

LU-A -V-AR DRACU”! DAR VOI IL REPREZENTATI!
CEVA BUN NU SUNTETI IN STARE SA FACETI! STATI PE NEWT SI SCRIETI NEROZII!

urbos 12-01-2013 - 19:32

Vier Pfoten, normal sa ia partea vierilor.
N-ar strica sa-i ia pe idiotii astia la goana prin padure, sa vada cum e sa te alerge cainii.

digital 12-01-2013 - 19:44

mă tot întreb de ce nu demonstrează kkții ăștia pe la marile abatoare de animale din ue,care taie zilnic zeci de mii de animale,vite,porci,păsări….acolo nu e tot cu killing?!
ipocriții să-și cumpere frigidere ca ciuofuliciu și iphone-x,fute- i-aș în botul cu care ciugule zilnic hoituri din abatoarele lumii!
nu că împuțitul de țziriac mi-ar fi simpatic!

Antibasistul 12-01-2013 - 22:53

Nu zau, si tu ce budiunca vrei cofetare?

Contra 12-01-2013 - 22:07

Sia sta e corect! In abatoare se desfasoara activitati oribile si degradante pt fiinta umana!

ValVerde 12-01-2013 - 23:39

Dar cirnatii sint buni…

digital 13-01-2013 - 11:58

dreq de prost,în abatoare nu sunt uciși oameni,iar tu nu trăiești doar cu fân,animal ierbivor!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult