Acasa MagazinLife „Cerbul de Aur” incepe pe 1 septembrie

„Cerbul de Aur” incepe pe 1 septembrie

scris de Ziua Veche
3 afisari

 

Festivalul International „Cerbul de Aur” 2010 se va desfasura, in perioada 1 – 6 septembrie, in Piata Sfatului din Brasov, au declarat pentru Mediafax reprezentantii Televiziunii Romane. Editia din 2010 va sarbatori „majoratul” festivalului, structura evenimentului fiind cea binecunoscuta: trei zile de concurs, finala, gala si seara de folclor (in 6 septembrie).

 

 

Mioara Negescu, coordonator al Departamentului Muzica Divertisment, va raspunde si anul acesta de realizarea evenimentului. „Pentru ca echipa de realizatori a functionat bine anul trecut, vom pastra structura, in functie si de programul fiecaruia sau de alte probleme ce pot aparea pe parcurs”, au spus reprezentantii Televiziunii Romane.

 

Concursul „Cerbul de Aur” va avea trei etape: preselectie, semifinale si finala. Premiile concursului sunt: Trofeul „Cerbul de Aur”, care va consta intr-un premiu in bani in valoare de 10.000 de euro, la care se va adauga un trofeu si o diploma, Trofeul „Cerbul de Argint” (7.000 de euro, trofeu si diploma), Trofeul „Cerbul de Bronz” (5.000 de euro, trofeu, diploma), Premiul Special al Juriului (3.000 de euro, placheta si diploma) si Premiul Publicului (3.000 de euro, placheta si diploma), potrivit site-ului Televiziunii Romane.

 

Juriul de specialitate va fi format din 9 sau 11 membri – compozitori, muzicologi, interpreti, textieri, realizatori/ producatori de divertisment radio si/ sau TV, regizori muzicali radio si/sau TV, pentru fiecare din etapele concursului.

 

Consiliul de Administratie al TVR a aprobat, printr-o hotarare din 5 martie, bugetul de cheltuieli pentru editia din 2010 a Festivalului International „Cerbul de Aur”. Potrivit reprezentantilor TVR, „Consiliul de Administratie a aprobat un buget estimativ care este mai mic cu 20-25% fata de bugetul aprobat in 2009. Este o diferenta, insa, intre notiunea de buget aprobat si buget realizat. in 2009, conform executiei bugetare intocmita la finele anului, a rezultat faptul ca pentru Cerbul de Aur 2009 s-a cheltuit cu aproximativ 25-27% mai putin decat aprobase Consiliul de Administratie”.

 

De asemenea, TVR va continua in acest an parteneriatul cu Balkanika Music Television. Concursul „Cerbul de Aur” a fost difuzat in 2009, in premiera, de Balkanika Music Television, o televiziune care emite in Albania, Bulgaria, Macedonia, Slovenia, Serbia, Croatia, Muntenegru, Kosovo, Bosnia si Romania.

0 comentariu

dudu 14-09-2010 - 20:12

volvo nu va mai avea succesul de dinainte.volvo este o marca serioasa pacat ca a ajuns pe mina chinezilor. astia vor falsifica toate piesele si masina va fi vai de capul ei. nu o va mai cumpara decit galbejiti lor. a murit Volva

Ia-On-Tate 15-09-2010 - 06:15

Traiasca capitalismul de stat din China !
Sa traiasca si jidoveii care au bagat globalizarea si ne permit sa exportam kakarezele fabricate de noi, unde vrem. Uraaa, hip, hip !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult