Acasa MagazinLife „Dansez pentru tine” la bara

„Dansez pentru tine” la bara

scris de Ziua Veche
2 afisari

Vineri seara, la „Dansez pentru tine” de la Pro TV, favoritele Paula Seling şi Adela Popescu, alături de partenerii lor, Tudor şi Alex, dar şi perechea salvată de public de la duel, Octavian Strunilă şi Ella, vor trăi emoţiile dansului la bară, pe lângă twist şi folclor internaţional, în lupta pentru notele juriului, dar mai ales pentru voturile publicului.


În afara concursului, Julia Jianu şi soţul său, Bogdan Jianu, vor dansa un tango argentinian  inspirat din povestea de dragoste pe care o trăiesc împreună. Cei doi soţi vor intra în ringul de la “Dansez pentru tine” pentru a ajuta o familie extrem de săracă, cu trei copii deştepţi şi frumoşi, care trăiesc fără lumină şi fără apă curentă într-un imobil dezafectat.

Jucatorul de handbal Marius Novac va veni prima dată în platoul de la “Dansez pentru tine” pentru a dansa în scop umanitar. Alături de el va fi Iuliana Luciu. Ei vor dansa pentru a ajuta un tânăr crescut la orfelinat care visează să devină medic.

Dana Rogoz va face un hip-hop sexy alături de Matteo. Cei doi vor încerca să ajute echipa de cercetători a Institutului Victor Babeş din Bucureşti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult