Acasa MagazinLife „Iubiţi iubirea, urâţi ura” este sloganul New York-ului

„Iubiţi iubirea, urâţi ura” este sloganul New York-ului

scris de Ziua Veche
1 afisari

Oraşul New York şi-a ales ca nou slogan sintagma „Iubiţi iubirea, urâţi ura”, în încercarea de a stopa valul de incidente homofobe şi rasiste petrecute recent în metropola americană.


Primarul oraşului, Michael Bloomberg, şi preşedintele consiliului municipal, Christine Quinn, care este lesbiană, au dezvăluit noul slogan al oraşului „Love love, hate hate”, subliniind tradiţia toleranţei în faimosul oraş american. „În ultimele săptămâni şi în ultimele luni, mai multe agresiuni şi crime au avut loc în New York şi tot statul, care au fost motivate de rasism şi homofobie”, a explicat Quinn. „Noi trebuie să continuăm să transmitem mesajul nostru de acceptare şi dragoste către toţi locuitorii din New York”, a mai spus ea, potrivit Mediafax.

Săptămâna trecută, a fost făcut public faptul că o bandă din cartierul Bronx din New York a torturat trei bărbaţi pentru că erau homosexuali. Mai mult decât atât, un tânăr din New Jersey s-a sinucis după ce un filmuleţ care îl arăta în ipostaze intime cu un bărbat a fost difuzat pe internet.

Reprezentanţii biroului lui Michael Bloomberg au declarat că sloganul „Iubiţi iubirea, urâţi ura” îşi va face apariţia săptămânile viitoare în circa 100 de staţii de autobuz şi pe tot atâtea cabine telefonice din oraş.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult