Acasa MagazinLife Radioul fantoma transmite inca stiri din al doilea Razboi Mondial

Radioul fantoma transmite inca stiri din al doilea Razboi Mondial

scris de Ziua Veche
0 afisari

Un aparat radio vechi de 70 de ani, aflat intr-un azil de batrani din Scotia, a ajuns celebru dupa ce mai multe publicatii i-au relatat pe larg povestea mai mult decat bizara. Conform declaratiilor martorilor oculari, care nu sunt putini, aparatul de radio transmite stiri si emisiuni din perioada celui de al doilea Razboi Mondial, si asta in ciuda faptului ca nu este conectat la nicio sursa de curent si, in plus, nu a mai fost pornit de decenii bune.
Batranii sustin la unison ca au auzit in dese randuri emisiuni radio in care au putut recunoaste vocea lui Winston Churchill sau melodiile cantaretului Glen Miller. Radioul porneste la intervale neregulate de timp, iar transmisiile se intind pe durate ce variaza intre cateva minute si o jumatate de ora. Atat batranii, cat si angajatii azilului, sunt convinsi ca bizara poveste este doar varful icebergului si ca vinovat ar fi aerodromul Montrose aflat in apropiere, loc in care au fost semnalate numeroase fenomene paranormale.

Cititi mai multe pe descopera.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult