Acasa MagazinLife Rammstein, Metallica, Manowar si Megadeth, la Bucuresti

Rammstein, Metallica, Manowar si Megadeth, la Bucuresti

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Trupele Rammstein, Metallica, Manowar, Slayer, Alice in Chains, Megadeth si Heaven and Hell concerteaza la Bucuresti in cadrul Sonisphere Festival, care se desfasoara in perioada 25 – 27 iunie, la complexul Romexpo, transmite Mediafax.


Astfel, pe 25 iunie vor concerta Manowar, Volbeat, in timp ce pe 26 iunie, la Romexpo, vor canta Metallica, Megadeth, Anthrax si Heaven and Hell. Trupele Rammstein, Alice in Chains, Stone Sour si Mastodon vor concerta pe 27 iunie. Biletele pentru eveniment sunt disponibile in reteaua Eventim, librariile Carturesti, Humanitas, magazinele Germanos si Vodafone. Biletele sunt disponibile incepand de joi, 11 martie, de la ora 14.00. Potrivit organizatorilor, vor exista bilete pentru fiecare zi de festival si un abonament care ofera acces pe toata perioada acestuia.

0 comentariu

muuuuuuuuuuu 15-09-2010 - 03:54

generalizezi si spui prostii.Ce-i clar este ca garajul ti-e camera favorita.Scule, masini, tractoare, greble, secere si ciocane.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult