Acasa MagazinLife Raport legiști: Cum a murit Robin Williams

Raport legiști: Cum a murit Robin Williams

scris de D.P.
6 afisari

Robin Williams a murit spânzurat în dormitorul său din casa din Tiburon, California. Aceasta este concluzia raportului redactat de legiştii din Marin County. Celebrul actor de comedie a murit la 11 august, iar, o zi mai târziu, cenușa sa a fost împrăștiată în largul coastei. Robin Williams avea 63 de ani.

Ultimele amănunte despre sinuciderea lui Robin Williams

Ultimele amănunte despre sinuciderea lui Robin Williams

Raportul legiştilor arată că Robin Williams nu a folosit droguri sau alcool, medicamentele găsite în casa sa fiind în „concentrații terapeutice”. Certificatul de deces a fost făcut public în 21 august. Anchetatorii cred că Williams a folosit o curea şi s-a spânzurat.

Actorul se lupta cu depresia, anxietatea și stadiile incipiente ale bolii Parkinson, dar si cu un stadiu incipient de paranoia. Lupa cu depresia a fost una sobră.

Raportul medicului mai notează că trupul actorului a fost găsit în jurul orei 11:45 de către un asistent personal, care a folosit o agrafă de birou pentru a deschide ușa încuiată a dormitorului în care Williams a dormit. Actorul purta blugi negri și un tricou negru.

Un telefon mobil a fost găsit în buzunarul pantalonilor lui Williams. După reîncărcarea telefonului, medicul legist a căutat prin texte și e-mailuri, însă nu a găsit mesaje cu trimitere la sinucidere. Ultimul apel de pe telefon a fost făcut cu o noapte înainte către soția sa, Susan, și a durat 38 secunde.

Într-un incident cu o seară înainte de a muri, Williams a luat mai multe ceasuri de mână, le-a pus într-o șosetă și le-a dus in casa altor persoane pentru păstrarea în siguranță, un gest care ar indica inceputul de paranoia, despre care soţia sa a vorbit. De asemenea, ea a mai spus că Williams ar fi aflat de tehnica de sinucidere de la un rol de film.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult