Acasa MagazinLife Rasa câinelui determină atractivitatea stăpânului

Rasa câinelui determină atractivitatea stăpânului

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Rezultatele unui sondaj Kloof arată că posesorii de golden retriever sunt ideali pentru o relaţie, în timp ce stăpânii de bulldog francez şi stăpânele de chihuahua sunt mai buni la aventuri de o noapte.

Atractivitate stapanului depinde de rasa cainelui pe care il poseda (foto: thebulldogblog.com)

Rezultatele cercetării realizate pe un eşantion de peste 1000 de utilizatori Kloof indică faptul că atât femeile, cât şi bărbaţii care au un retriever sunt percepuţi ca fiind mai atrăgători. Conform studiului prezentat de dailymail.co.uk, bărbaţii care au un ciobănesc german sunt consideraţi capabili să rezolve probleme şi sunt apreciaţi astfel şi ei de femei. O alegere bună pentru populaţia masculină este şi un labrador care indică acesta va fi un părinte bun sau un husky care emană seriozitate şi încredere.

De partea cealaltă, potrivit mediafax, sunt de evitat în relaţii de durată bărbaţii care au un bulldog francez şi femeile care au un chihuahua, aceştia fiind cel mai probabil pretenţioşi, nu prea deştepţi, dar potriviţi pentru o aventură de o noapte. Bărbaţii sunt sfătuiţi să caute o femeie care are un  golden retriever sau un beagle. Posesoarele de beagle sunt considerate “exact ceea ce-şi doresc bărbaţii de la o femeie”, graţie mărimii şi temperamentului rasei, minus fiind reprezentat de instinctele de vânătoare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult